Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2019 1:20
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Call of Duty přichází na mobily. Bude konkurovat PUBG a Fortnite

TECH
Uložit Uložené

Hra bude free-to-play a singleplayer si v ní nezahraješ.

Herní komunitou kdysi opovrhované mobilní hry nabírají na vážnosti. Důkazem toho nejsou jen stále častější turnaje s narůstajícími odměnami pro výherce, ale i aktivizace renomovaných vývojářů.

Nedávno byla pro smart zařízení představena zajímavá novinka Call of Duty: Mobile. Je tedy jisté, že světoznámá série multiplayerovek se rozrůstá o další kus do sbírky a slibuje zajímavý herní zážitek.

Studio Activision, které stojí za touto first person hrou, slibuje grafický zážitek 60 fps, několik módů a vyprofilování vlastní postavy. V mobilní hře přitom najdeš mapy, zbraně a postavy z celého Call of Duty univerza.

Titul zatím není venku, ale už dnes se můžeš na Google Play Store zaregistrovat a díky tomu si hru vyzkoušet dříve než ostatní. Call of Duty: Mobile si budeš moci zahrát i na iOS a dorazí v nejbližších měsících, termín však zatím není znám. Rovněž není známo, na jakých mobilech si hru budeš moci zahrát. 

Legendárna strieľačka Call of Duty prichádza na mobily, chcú konkurovať PUBG a Fortnite
Legendárna strieľačka Call of Duty prichádza na mobily, chcú konkurovať PUBG a Fortnite Zdroj: www.youtube.com
Domů
Sdílet
Diskuse