Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2019 19:37
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Připravuje se další Zaklínač? Studio CD Projekt RED oznámilo, že v roce 2021 vydá další hru

TECH
Uložit Uložené

Kromě Cyberpunku 2077 vyjde v roce 2021 ještě jeden neznámý titul.

Herní studio CD Projekt RED určitě znáš. Mimo jiné stojí za nesmírně úspěšnou sérií Zaklínače a celý svět nyní napjatě čeká na rok 2021, kdy polští vývojáři vydají další gigantické RPG, tentokrát pod názvem Cyberpunk 2077.

Futuristická hra je přitom už dávno hratelná, nicméně obrovský open-world není dotažen k dokonalosti a zaslouží si ještě, aby mu developeři věnovali čas.

Jen před nedávnem však známé studio potvrdilo, že na rok 2021 má připraveny dva herní RPG tituly. Cyberpunk 2077 je jedním z nich, ale o druhém jsme dosud neslyšeli a nikdo netuší, co mají Poláci v plánu.

V roce 2017 se však studio vyjádřilo, že návrat do světa Zaklínače je v plánu, ale po třetím dílu by už nemělo jít o pokračování Geraltovy příběhové linie. Nová hra tak může být znovu z fiktivního polského univerza plného divokých ostrovů či středověkých městeček, ale také něčím zcela nezávislým.

Pripravuje sa ďalší Zaklínač? Štúdio CD Projekt RED oznámilo, že v roku 2021 vydá ďalšiu hru
Pripravuje sa ďalší Zaklínač? Štúdio CD Projekt RED oznámilo, že v roku 2021 vydá ďalšiu hru Zdroj: Cyberpunk 2077
Domů
Sdílet
Diskuse