Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2019 9:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine začal posilovat, Elon Musk rapovat a PewDiePie prozradil, kolik vydělává. Ve světě bylo opět rušno

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Další středeční Freshnews jsou venku. Tentokrát tě novinkami z domova i ze světa provedou Petra s Andreou.

Každou středu jsou neodmyslitelnou součástí našeho YouTube kanálu nové Freshnews, kde se vždy dozvíš vše důležité z domova i ze světa. Tentokrát tě novinkami provede moderátorská dvojice Andrea a Petra, které si už tradičně posvítily nejen na hudbu, ale také na filmy, hry nebo módu. Zároveň mapujeme i aktuální dění a opět toho nebylo málo.

Suverénně nejvíce zaskočil rapový svět smrt rapera jménem Nipsey Hussle, se kterým se postupně loučí i největší světové ikony hudebního průmyslu jako Rihanna, Kendrick Lamar, Drake nebo The Weeknd. Bohužel musíme smutně konstatovat, že do zámořského rapu se vracejí 90. léta, protože Hussle byl chladnokrevně zastřelen za bílého dne před svým obchodem. Vraha už sice policie zadržela, ale kvalitního hudebníka nám už nikdo nevrátí.

O rozruch se postaral i Rytmus s novými Rapíky starej matere a dočkali jsme se i dalších aktualit kolem Tekashiho. Účastník jednoho z jednání tvrdí, že 6ix9ine začal posilovat a má se opravdu dobře. V závěru pro tebe ještě máme připravenou krátkou reportáž z naší návštěvy Freshlabels, kde jsme hledali vhodný batoh na víkendové cestování letadlem.

Domů
Sdílet
Diskuse