Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2019 20:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Paulie Garand zapaluje bongo dědovi. Sleduj šílený videoklip plný krve s Maniakem

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Člen Ty Nikdy představuje skvělý videoklip na track Démoni z jeho zatím posledního alba DANK.

Paulie Garand je čestným členem Ty Nikdy již dlouho a zatím se mu daří pod touto hlavičkou aktivně vydávat úspěšné projekty. V minulém roce spatřila světlo světa kromě společné labelové desky v jeho případě i ta sólová a už tradičně si fanoušci přišli na své.

Na albu DANK jsme našli i množství hostů a skladba s Maniakem a Roseckem právě nyní dostává i vizuální zpracování. Po včerejší offline premiéře se tedy dočkali všichni a my můžeme konstatovat, že s velkou pravděpodobností se díváme na jednoho z adeptů na album roku.

Track Démoni vizuálně ošéfovali Mystika Produkt, pod kterým pracuje dvojice Aďa Štrbová a Enriko Bistika. Jde o šílenou záležitost plnou nepříčetných pohledů a krve, velmi trefně však vystihuje samotnou myšlenku textu. Hudební produkci i v tomto případě doplnil Kenny Rough a více už dodávat není nutné.

Domů
Sdílet
Diskuse