Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2019 16:30
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Papoušek dealerů začal křičet, že jdou policisté, když se muži zákona přiblížili k jejich domu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Brazílii mají dealeři vycvičené papoušky.

Brazilští policisté nechtěli věřit vlastním očím ani uším, když v pondělí zasahovali proti dvěma drogovým dealerům. Muži zákona dorazili na místo zásahu, jenže tam na ně čekal papoušek, který začal okamžitě vykřikovat, že přicházejí policisté.

The Guardian informoval, že měl křičet: „Mami, policisté,“ čímž chtěl zřejmě upozornit své majitele – dvojici drogových dealerů. Dvojice měla podle policie prodávat crack ve čtvrti Vila Irma Dulce ve státě Piauí. Ani strážný papoušek jim však nepomohl, protože uprchnout nestihli a skončili v poutech.

Zadržený byl dokonce i samotný papoušek. Policisté ho převezli na stanici, kde se ho zkoušeli vyptávat na různé otázky, ale zvíře odmítalo promluvit. Jeden policista prohlásil, že papouška museli k hlídání vytrénovat, protože začal křičet hned, když se hlídka přiblížila k domu a od té doby mlčí.

Papouškovi naštěstí nehrozí vězení, protože byl přemístěn do zoologické zahrady, kde ho budou učit létat, aby ho mohli vypustit.

Domů
Sdílet
Diskuse