Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2019 18:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ a Majk Spirit sdílejí stejné jméno i vlastnosti. Jsou narození pod šťastnou hvězdou a mají talent

HUDBA
Uložit Uložené

Poslouchej remix ke skladbě Michael, kde hostuje člen DMS Separ. Majk Spirit kompenzuje fakt, že na albu Nie som tu náhodou nezavolal žádné rapové hosty.

Majk Spirit dnes vydává kromě remixu s Pil Cm i další, kde tentokrát hostuje Separ. Tato dvojice má na kontě hned několik společných skladeb, ať už jako sóloví interpreti nebo se svými skupinami. Jejich cesty se tentokrát spojily na věci Michael, kterou jsme původně našli na Speezyho nejnovějším sólovém albu Nie som tu náhodou.

Tento projekt byl schválně sestaven bez rapových hostů, které nyní autor doplňuje na remixech. Jelikož se Separem sdílejí (skoro) stejné křestní jméno a zároveň k sobě mají hudebně i soukromě blízko, pochopitelně se na tuto věc hodil nejvíce.

Kluci prozrazují více o svých vlastnostech, schopnostech i charakteristikách, takže jde v první řadě o reprezent záležitost, i když v poněkud netradičním kabátě. Snad se v dohledné době dočkáme i nějakých těch videoklipů, zatím si však můžeš čekání zkrátit novými věcmi a těšit se můžeš už i na živou prezentaci pod širým nebem.

Minimálně na Hip Hop Žije by se mohli tito interpreti objevit společně i na pódiu, rádi se však necháme překvapit. 

Do třetice ještě spatřil světlo světa i remix na Nikto Iný, kde můžeš slyšet na extra slokách ADisse a Šortyho.

Domů
Sdílet
Diskuse