Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2019 10:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Karel Gott vydává duet s dcerou. Zpívá o svém tuhém kořínku a výsledek je zárukou husí kůže

HUDBA KAREL GOTT
Uložit Uložené

Charlotte Ella zdědila po svém otci obrovský talent, který teď ukazuje v jejich společném duetu.

Karel Gott je stále plný energie a dokazuje to i v nejnovější skladbě. Jde o duet s jeho dcerou Charlotte Ellou, která jeho talent bez jakýchkoliv pochyb zdědila, a pokud bude chtít, čeká ji ještě velká kariéra. Novinku s názvem Srdce nehasnou napsal frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo. Zároveň doplnil i akustickou kytaru.

Legendární zpěvák oslaví za pár týdnů 80. narozeniny a tato písnička bude součástí nové výběrovky, kterou při této příležitosti vydává. S profesionální kariérou tak zatím končit neplánuje, kvůli zdravotním problémům však už musel omezit živá vystoupení.

Fanoušky jistě potěší skutečnost, že dnešní skladba dostává doprovodný vizuál, kde máme možnost vidět Káju v opravdu dobré formě. „Někdy se ví, co Bůh chystá,“ jsou první slova textu a zároveň i myšlenka, která se nese celým textem. V některých momentech sice odkazuje i na smutnější momenty, v každém případě je však tato věc zárukou husí kůže.

Domů
Sdílet
Diskuse