Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2019 9:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smack rozdává facky a pěsti haterům na YouTube. V novém klipu si užívá ve skákacím hradu

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Sleduj nový videoklip z alba P's a Love 2. Tentokrát ke skladbě 1234, kde hostuje i Bílej Rus.

Smackův nejnovější projekt P's a Love 2 dělá bordel od prvního dne od předčasného vydání během minulého týdne a zatím vše nasvědčuje tomu, že bude adeptem na album roku. Zároveň se již strašnický král nechal slyšet, že Terapie z roku 2017 byla jen mixtape, resp. předehra před skutečným albem.

Dnes jsme se dočkali dalšího videoklipu, tedy už v pořadí pátého k této desce, přičemž jsi už mohl vidět vizuální zpracování tracků Intro, Flush, Crunk Jackpot s Yzem i Skončila show se Sergeiem Barracudou.

Tentokrát jde o věc 1234, kde hostuje i Bílej Rus. Jelikož se text týká hlavně toho, jak dokáží pracovat s nervy a co jim je dokáže způsobit, jako jednu z lokací si kluci vybrali skákací hrad, resp. zábavní park, aby celý výsledek mírně odlehčili.

O klip se postaral režisér Nikolas Rigo se svým týmem a hudební produkci doplnil M4XW311. Na závěr už jen dodáme, že už 24. května se bude konat pražský křest, na kterém určitě nemůžeš chybět.

Domů
Sdílet
Diskuse