Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2019 10:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smack dává zákaz vstupu omezeným dementům. Novinka je pro všechny, kteří říkali, že už nedělá grime

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Hlava A51 jede v Intru velmi tvrdě a vše naznačuje tomu, že se máme na co těšit. P's a Love 2 už brzy!

První polovina roku 2019 bude v Česku patřit v první řadě Smackovi, který již před delším časem avizoval, že se chystá vrátit k projektu P 's a Love z roku 2014 a naservírovat nám druhé pokračování. Nejen fanoušci, ale i on sám ve své kariéře považuje tento projekt za přelomový, a tak je pochopitelné, že na něj chce navázat.

Před pár dny zveřejnil oficiální cover, i když zadní obálku s tracklistem jsme zatím neměli možnost vidět a známé není ani oficiální datum vydání. Víme však, že 24. května se chystá obrovský pražský křest, takže do té doby to strašnický král musí stihnout.

Nyní jsme se dočkali i další oficiální ukázky a vše nasvědčuje tomu, že se opravdu máme na co těšit. Smack jede velmi tvrdě už v samotném Intru a na své si přijdou i ti, kteří ho kritizoval za to, že odbočil od typického grime stylu.

Pravdou však zůstává, že se žádnému interpretovi nechce dokola rapovat stejně jen proto, že fanoušek není připraven na změnu. V tomto případě jsme se dočkali i skvělého temného videoklipu plného odkazů na starší tvorbu a autor v něm vzpomíná i na svou mámu.

O tvorbu vizuálu se postaral Jakub Křen se svým týmem a props za hudební produkci patří JLSXNDRS & Ironsoul.

Domů
Sdílet
Diskuse