Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2019 11:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smackovi jede byznys jak stroj. Sleduj klip z Londýna a očekávej P's a Love 2

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nejlepší český grime MC už avizuje i křest k chystanému sólu, který se bude konat 17. května.

Smack jede poslední roky velmi tvrdě a právě jemu patří největší zásluha za to, že Češi a Slováci dokázali přijmout grime za plnohodnotnou součást svého playlistu. Ještě v závěru roku 2018 vydal úspěšné 160 EP s producentem Huclberrym a v této sestavě se nyní vracejí kluci opět.

Novinka s názvem Flush je zároveň první předzvěstí druhého pokračování projektu P's a Love, na který do dnešního dne fanoušci nedají dopustit pravděpodobně nejvíce ze všech sólových alb od Smacka. Na skladbě se objevuje a Marger, se kterým už Smack spolupracoval i v minulosti.

Dočkali jsme se hned i videoklipu od Jakuba Křena, tentokrát z Londýna. Ten vznikal před, během a po NBA London Game 2019, neboť nejlepší český grime MC je zároveň známým fanouškem basketbalu.

No a aby toho nebylo málo, Smack už avizuje i křest alba P's a Love 2. Bude se konat 17. května v Praze a více podrobností ti přineseme už za pár dní. Zároveň to však znamená, že do té doby bude sólo venku, takže fanoušci se ještě před létem mají na co těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse