Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2019 11:29
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias potkává v novém klipu starého Logica s dredy

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Milion+ vydává další novinku. Tentokrát se o slovo hlásí Yzomandias a nová skladba dostává hned i videoklip.

V rámci Milion+ jsme v posledních týdnech směřovali pozornost v první řadě na Hasana a jeho skvělý sólový projekt. Zároveň jsme upozorňovali na obrovský KML křest Praze. Nyní se o slovo hlásí Yzomandias s novou skladbou, kterou už několik dní avizuje prostřednictvím sociálních sítí.

Premiérově ji měli možnost slyšet i návštěvníci SaSaZu a od nedělního rána šplhala i po žebříčcích streamovacích služeb. Nyní jsme se dočkali i očekávaného videoklipu, o který se postaral Flashfaker.

Hudební produkci doplnil Konex a my jsme se dočkali i trochu nostalgického momentu, kdy se v klipu objevila fialová Bape mikina na postavě Jakuba s dredy.

Do pozornosti ještě dáváme informaci, že KML Tour pokračuje dalšími čtyřmi zastávkami, v rámci nichž budeš mít možnost vidět speciální show. Deset interpretů na jednom pódiu a průřez těmi největšími bangery by sis neměl nechat ujít.

Yzomandias stretáva v novom videoklipe starého Logica s dredami, sleduj Rick nebo Raf
Yzomandias stretáva v novom videoklipe starého Logica s dredami, sleduj Rick nebo Raf
Domů
Sdílet
Diskuse