Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2019 11:11
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Virtuální influencerka Lil Miquela je hvězdou kampaně značky Calvin Klein

MÓDA
Uložit Uložené

Značka Calvin Klein posouvá hranice.

Značka Calvin Klein je známá tím, že do svých kampaní si zve jen ta největší jména, která momentálně hýbou světem. A nejnovější kampaň s názvem I SPEAK MY TRUTH IN #MYCALVINS není výjimkou.

Po známých osobnostech jako A$AP Rocky, Billie Eilish, Bella Hadid, Kendall Jenner, Shawn Mendez nebo Troye Sivan se k nim přidává i virtuální influencerka Lil Miquela.

Doporučeno
Lil Miquela: Virtuální módní hvězda s více než milionem followerů na Instagramu Lil Miquela: Virtuální módní hvězda s více než milionem followerů na Instagramu 27. dubna 2018 10:30

Miquela Sousa je počítačem vytvořená identita modelky a zpěvačky. Podle všeho má 19 let, pochází z Los Angeles a na Instagramu má neuvěřitelných 1,5 milionu followerů. O této módní ikoně jsme ti v minulosti přinesli samostatný článek, takže pokud se chceš dozvědět více, doporučujeme ti přečíst si jej.

Lil Miquela se tak po řadě celebrit stává posledním členem kampaně, jejímž cílem je oslava individualismu, svobody a sebevyjádření. Projekt vybízí k tomu, aby byli lidé za všech okolností sami sebou.

V krátkém doplňujícím videu z kampaně se Lil Miquela objevuje po boku známé supermodelky Belly Hadid.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa *~ MIQUELA ~* (@lilmiquela),

Domů
Sdílet
Diskuse