Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2019 16:13
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Z prdele na vrchol světa, Yzomandias je pořád ten zmrd z Varů. Člen M+ vydává nový mixtape

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Poslouchej novinku 666 a předobjednávej J.Eden 2, který vychází 31. května.

Yzomandias má po tracku WWW na kontě další zahraniční spolupráci, tentokrát s francouzským mladíkem Youv Dee. Člen Milion Plus je aktuálně ve skvělé formě, což potvrzuje i nyní a i když byl původně nový klip 666 z YouTube vymazán, již je vše v pořádku a ty si můžeš užít mezinárodní reprezent záležitost.

Doporučeno
Yzomandias potkává v novém klipu starého Logica s dredy Yzomandias potkává v novém klipu starého Logica s dredy 13. května 2019 11:29

Ta by se mohla uchytit i na Jakubových sólových koncertech, zatím však společně s labelem obíhají kluby v rámci živé prezentace projektu KML. Speciální show ještě uvidíš na těchto místech a my na základě vlastní zkušenosti doporučujeme nezmeškat ji:

24. květen - Ostrava - BrickHouse DOV
31. květen - Plzeň - Arena Pilsen
7. červen - Olomouc - S-klub
21. červen - Brno - Fléda
22. červen - Bratislava - Babylon

Aby toho nebylo málo, Yzomandias hned avizuje spuštění předobjednávek mixtape nahrávky, která je druhým pokračováním J.Eden. Datum vydání je naplánováno na 31. května a mezi fanoušky by se měly originální kusy dostat pár dní nato. Více informací se dozvíme již brzy, zatím se však nechme překvapit.

Z prdele na vrchol světa, Yzomandias je pořád ten zmrd z Varů. Člen M+ vydáva nový mixtape
Z prdele na vrchol světa, Yzomandias je pořád ten zmrd z Varů. Člen M+ vydáva nový mixtape
Domů
Sdílet
Diskuse