Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2019 11:12
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Rus předělal Bentley na funkční „tank“. Tamní YouTube scéna se extrémních projektů nebojí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Když máš příliš mnoho času a peněz na své projekty.

Rusko není země, Rusko je životní styl. Takové fráze už na internetu zlidověly, protože z této největší země světa k nám v posledních letech přišlo množství zdařilých či méně zdařilých projektů. Ten nejnovější? Bentley Ultratank, který se svými kamarády vyrobil ruský YouTuber AcademeG.

Na projektu začali pracovat už minulé léto, když si AcademeG koupil nejlevnější Bentley Continental GT první generace, jaké mohl v Rusku najít, a následně v něm nechal vyměnit motor. Když v garáži vymysleli, jak na auto aplikovat pásy, aby z něj mohli vytvořit pásové vozidlo, pustili se do úvodního testování.

Nakonec auto úspěšně dokončili a před pár týdny pověsili na YouTube video, které dnes nasbíralo více než 5 milionů zhlédnutí. AcademeG v něm sedí v Bentley, postupně se pokouší pohnout a vše zdánlivě funguje tak, jak by mělo, jenže v zatáčkách se pásy na autě nedokážou udržet a část odpadává.

Přesto nebyli zklamáni, trochu si pohráli s nastavením a Bentley Ultratank naučili zatáčet. I když auto nemá jasné využití, jeden komentující vtipně konstatoval, že pokud ses bál koupit novou Bentaygu, protože potřebuješ vozidlo na off-road, Bentley Ultratank zřejmě splní všechny požadavky.

Domů
Sdílet
Diskuse