Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2019 18:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

V londýnském autobuse zbili dvě lesbičky, protože se před partou chlapů odmítly líbat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Cesta nočním spojem způsobila dvojici obrovské bolesti.

Melania Geymonat momentálně bydlí v Londýně, kam si odskočila ze školy, aby si mohla v létě přivydělat jako letuška. V britském městě žije se svou přítelkyní Chris a i když dosud ve svém životě zažila množství verbálních útoků kvůli své sexuální orientaci, nikdy ji fyzicky nenapadli, píše BBC.

Změnilo se to v nočním autobuse, kterým se Melania a Chris vracely z party v části Camden Town. Seděly na vrchním podlaží autobusu a políbily se, čehož si zřejmě všimla parta mladých mužů sedících za nimi, a tak lesbičky oslovili.

Začali jim dávat sexuální návrhy, mluvili o sexuálních polohách a nakonec od nich požadovali, aby se před nimi líbaly. Melania v médiích prohlásila, že se snažila situaci uklidnit a s chlapci si zažertovat, že jim nerozumí, ale po chvíli už po dvojici začali házet mince a Chris napadli.

Melania ji šla bránit, a tak si obě z napadení odnesly několik ran do obličeje a podezření na zlomený nos. Muži jim pak ukradli kabelky a mobily a utekli. Zanedlouho už v autobuse byli policisté, kteří začali vyšetřování a momentálně se přepravce vyjádřil, že útok zaznamenaly kamery na palubě.

Muži zákona už přiznali, že ve spojení s incidentem zatkli několik lidí, ale bližší informace zatím neposkytli. Na sociálních sítích se vytvořila obrovská vlna pozitivní energie, kterou uživatelé posílali oběma partnerkám a rázně odsuzovali nenávistný útok. Nikdo nesmí být fyzicky napaden za to, koho miluje. 

Domů
Sdílet
Diskuse