Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2019 22:54
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Keanu Reeves se objeví v Cyberpunku 2077! Hvězdný herec oznámil datum vydání a ukázal se v novém traileru

TECH
Uložit Uložené

Chystaný titul od autorů herního Zaklínače se hráčům znovu poodkrývá v novém videu. A přináší jednu bombu.

Zřejmě v tom nebudeme sami, když řekneme, že naše nadšení po představení vůbec prvních ukázek z nového připravovaného titulu od studia CD Projekt Red trochu povadlo. Cyberpunk 2077 rozhodně nevypadal špatně a zajisté nás ještě může v mnohém překvapit, zveřejněným ukázkám jen tehdy zkrátka chyběl nějaký moment, který by nás vyloženě posadil na zadek. To se dnes změnilo.

Jak na nás zapůsobí finální verze, je zatím ve hvězdách, nicméně o tom, že se ve finále má jednat o opravdu strhující jízdu, nás nyní chtějí autoři herního Zaklínače přesvědčit novým trailerem. K jeho odhalení došlo na letošním veletrhu E3 v rámci tiskové konference Microsoftu. 

Cinematic trailer nám nabídl bližší pohled na futuristické město a kriminální prostředí, ve kterém se bude hlavní hrdina V pohybovat. Jak je vidět, o ostré situace nebude nouze, zároveň však víme, že způsob, jakým se hráč rozhodne problémy řešit, bude jen na něm.

Bohužel, nových plnohodnotných gameplay ukázek, které by nám odhalily další hratelností  prvky, jsme se nedočkali, a tak si ještě budeme muset počkat. I tak se ale bylo nač dívat a zdá se, že atmosféra města bude skutečně hutná a bude patřit k hlavním lákadlům hry.

Největší překvapení však ale přišlo až na konci traileru, kdy k hlavní postavě promluví Keanu Reeves. A aby toho nebylo málo, samotný hollywoodský herec následně nakráčel na pódium, kde jej za bouřlivého potlesku přivítali přítomní diváci. V tuto chvíli je jasné, že se ve hře Keanu objeví, nicméně na bližší informace o tom, jakou roli bude jeho postava v příběhu hrát, si ještě počkejme.

Keanu nadšeným divákům zároveň také oznámil datum vydání, na které tolik všichni čekáme. Je stanoveno na 16. 4. 2020. Hrát budeme na PS4, Xbox One a PC.

Domů
Sdílet
Diskuse