Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2019 14:21
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Jason Momoa by si v MCU rád zahrál Wolverina

Jason Momoa by si v MCU rád zahrál Wolverina
FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložit Uložené

Fanoušci by ho raději viděli v roli Sabretootha.

Role Wolverina je momentálně volná. Jackman skončil a protože se Logan společně s ostatními mutanty vrací do MCU, zřejmě se už nikdy nevrátí. Kdo ho tedy nahradí? Někdo, kdo má velké koule, protože bude čelit zřejmě největšímu fanouškovskému tlaku, co se přeobsazení oblíbené postavy týče.

Zdá se, že Jason Momoa by toto břemeno na sebe rád vzal. Na jednom z fan festů odpověděl na otázku, koho by si v MCU zahrál nejraději, kdyby tu možnost dostal. Bez váhání řekl, že Wolverina. Doplnil, že Hugh Jackman byl podle něj fenomenální a on sám vyrůstal v lásce k této postavě. Momoovi je ale dnes už 39 let. Navíc je součástí DCEU. Jeho šance nasadit si adamantiové drápy se tedy blíží k nule.

A aby toho nebylo málo, oproti Jackmanovi má i výrazně omezenější herecký rejstřík a menší charisma. Celkem se však těšíme, až se objeví v pokračování Hobbs & Shaw. Měl být již v jednotce, ale během natáčení filmu měl jiné povinnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse