Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2019 14:48
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Kevin Feige: Společný film Venoma a Spider-Mana s největší pravděpodobností natočíme

Kevin Feige: Společný film Venoma a Spider-Mana s největší pravděpodobností natočíme
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kevin Feige nám v posledních dnech podsouvá jednu zajímavou informaci za druhou.

S blížícím se Comic-Conomem a premiérou druhého Spideyho se rozpovídal i Kevin Feige. Oznámil návrat Endgame do kin s novými záběry, vyvrátil, že Deadpoola uvidíme ve třetím Spideyho filmu a také potvrdil, že do MCU chtějí zapracovat i Keanu Reevese. Naposledy se vyprávěl se serverem CinemaBlend ohledně Marvel univerza v Sony.

Na dotaz ohledně začlenění Venoma do MCU, respektive crossoveru Venoma se Spideym odpověděl následovně:

„Myslím, že je to pravděpodobně na Sony. Sony vlastní obě tyto postavy a má Venoma ve svém vlastním světě. Nevím, jaké mají plány s dalším Venomem, nebo zda pracují na tom (crossover se Spideym, pozn. red.). Je však pravděpodobné, že se to jednou stane.“

Pokud se tak i stane, asi si na to počkáme. Venom vydělal v kinech 800 milionů dolarů a Tom Hardy se zřejmě už nemůže dočkat, než se před kamery znovu postaví jako Eddie Brock. Mezitím už skončilo natáčení další sólovky. Řeč je o Morbiusovi s Jaredem Letem. Do kin dorazí 31. července 2020. O dalších filmech ze Sony Marvel Universe nevíme.

Domů
Sdílet
Diskuse