Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2019 18:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Legendární český umělec Pasta Oner: Virgil Abloh dělá debilní graffiti (Rozhovor)

KULTURA
Uložit Uložené

Jeden z nejpopulárnějších československých umělců nám vyprávěl o své práci.

 

Náš nový český YouTube kanál přináší slibovaný lokální obsah, a tak můžeš nyní sledovat rozhovor s legendárním českým umělcem Pasta Onerem. Jeho tvorba ho již dlouhá léta živí a věnuje se hned několika druhům vizuálního umění. Je žádaným i v oblasti komerčních spoluprací, má přirozeně blízko k módě a zároveň ho můžeme potkávat v přítomnosti známých raperů.

Jeho výstavy se těší obrovské pozornosti a obrazy prodává za astronomické částky. Zároveň jde o legendu české graffiti scény, a tak nám vyprávěl něco málo i o této problematice a svých názorech.

Zároveň jsme se věnovali i sociálním sítím a alespoň trochu nám přiblížil, odkud vlastně vychází velmi specifický styl, který je pro něj charakteristický. Prozradil i to, pro kterou značku by chtěl ještě v budoucnu tvořit a poodhalil, proč je aktuálně pro talentovaného Čecha problematické prorazit v módním průmyslu.

Domů
Sdílet
Diskuse