Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2019 11:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Neymar může odejít, jsme v kontaktu s Barcelonou, řekl sportovní ředitel PSG. Brazilec nepřišel ani na přípravu

SPORT
Uložit Uložené

Brazilský fotbalista ve Francii není šťastný.

Brazilec Neymar se chce vrátit do Barcelony a snaží se vymyslet způsob, jak odejít z Francie. PSG včera vydalo oficiální prohlášení o tom, že Neymar se nedostavil na předsezonní trénink, k čemuž nedostal povolení. V médiích začaly kolovat i zprávy od fotbalistova otce, podle kterého Neymar svůj klub o zpoždění informoval. Situaci však nejvíce objasnil sportovní ředitel PSG Leonardo, informovala Marca.

Na tiskové konferenci médiím prozradil, že Neymar bude moci z Paříže odejít, pokud se najde zájemce, který bude schopen zaplatit požadovanou přestupovou částku. Leonardo přiznal i kontakt s Barcelonou. „Zatím od nikoho nepřišla žádná konkrétní nabídka,“ prohlásil. Barcelona tak zřejmě situaci kolem Neymara pozorně sleduje a možná i chystá nabídku, kterou by PSG mohlo přijmout. Prý však o odchodu Neymara rozhodne až samotný emír Kataru.

Už před pár týdny se vysoce postavení zástupci klubu vyjádřili, že PSG už nechce stavět jen na superhvězdách. V kuloárech se skloňuje nabídka z Barcelony, v níž by se objevila jména jako Rakitic či Coutinho s doplatkem výměnou za Brazilce. Zřejmě nás po dvou letech čeká nová přestupová sága v hlavní roli s Neymarem.


Domů
Sdílet
Diskuse