Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
18. července 2019 v 22:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Lidi a závist jdou ruku v ruce, Koky si jde pro milion. S Hasanem mají radši, když jsou všichni ticho

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Poslouchej novinku od Kokyho, která je předzvěstí nového EP.

Jen nedávno vydal Koky track Vsaď si s Viktorem Sheenem, který je součástí EP s názvem DA KYKO. To spatří světlo světa už ve čtvrtek o půlnoci na streamovacích službách, již tradičně pod hlavičkou nejaktivnějšího českého labelu Milion+.

Hostovat na něm bude i Yzomandias, Nik Tento, Jickson, Kamil Hoffmann a také Hasan, jehož spolupráci s Kokym máme možnost slyšet ještě těsně před vydáním.

Novinka nese název Talk a přichází hned i s videoklipem, o který se postaral kreativní ředitel vydavatelství Andreas Gold. Už tradičně jde o reprezent záležitost, kde sehrává primární roli samotný rap. Hudební produkce pochází od Conspiracy Flat.

Bude zajímavé sledovat, jak veřejnost Kokyho EP dokáže přijmout ve srovnání s dalšími členy, kterým se zatím v posledních dvou letech daří stoupat raketovým tempem.

Už v sobotu se zároveň fanoušci mohou těšit na třetí ročník Milion+ Festu v Hradci Králové, který se však v nejbližších desítkách minut s určitostí vyprodá v předprodeji.

Domů
Sdílet
Diskuse