Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2019 10:22
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Týraná fenka, kterou 17krát postřelili a vyhodili na ulici, momentálně pracuje jako psí terapeut

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Odmala to čtyřnohá Maggie neměla lehké. Nejenže je nyní hvězdou Instagramu, ale konečně také zažívá skutečnou lásku.

Krutost některých lidí nezná hranic. Své o tom ví i týraná fenka jménem Maggie z portugalského Lisabonu, která si musela prožít skutečné peklo na zemi. Její předešlí majitelé ji totiž pravidelně týrali.
 
Podle informací portálu Unilad ji během 4 let až 17krát postřelili a potom se jí zbavili nemilosrdným způsobem – v bolestech, opuštěnou a dokonce březí ji nechali přivázanou na ulici napospas smrti.
 
Její nový život nastal tehdy, když ji přibližně před rokem objevila zvířecí charita Wild At Heart. Maggie měla na těle až 17 stop po střelách, nemluvě o zranění v obou očích. Aby toho nebylo málo, jedno ucho měla úplně odříznuté a také jí byla zjištěna zlomenina čelisti.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maggie The Wonder Dog (@maggiethewunderdog),

5letého pejska si ihned zamilovala jeho nová majitelka Kasey, která se rozhodla adoptovat opuštěné zvíře a darovat mu nový a lepší život. I když byl zpočátku problém transportovat pejska z Portugalska do Velké Británie, po šesti měsících si Maggie konečně našla nový domov.

V současnosti se z feny stala hotová instagramová hvězda. Na oficiálním profilu má totiž již více než 153 tisíc sledovatelů a toto číslo díky její silnému a emotivnímu příběhu stále roste. Kromě plnohodnotné psí influencerky se z Maggie stal také registrovaný terapeutický pes, který pomáhá lidem vyrovnávat se s jejich traumaty. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maggie The Wonder Dog (@maggiethewunderdog),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maggie The Wonder Dog (@maggiethewunderdog),

Domů
Sdílet
Diskuse