Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2019 10:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Účetní, který okradl firmu o 300 tisíc liber a utratil je za kokain a prostitutky, musí zaplatit 1 libru jako náhradu škod

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kromě 1 libry mu však budou strhávat část budoucích výplat.

Darren Carville prý zažíval celý život šikanu. Neustala ani po příchodu na pracovní trh, kde se uchytil ve firmě Mr Clutch provozující automobilové servisy. Carville v novém působišti nenašel moc kamarádů mezi kolegy, a proto se rozhodl všem pomstít.

Doporučeno
Účetní ukradl z firmy 200 tisíc eur. Vše dal na kokain a prostitutky za jediný víkend, protože ho kolegové šikanovali Účetní ukradl z firmy 200 tisíc eur. Vše dal na kokain a prostitutky za jediný víkend, protože ho kolegové šikanovali 14. dubna 2019 11:40

Jako firemní účetní si začal posílat falešné platby na svůj účet a celkově ukradl více než 300 tisíc eur. Ve věku 37 let žil minulé léto u svých rodičů a za ukradené peníze si chtěl užít život, o jakém vždy snil. Za jediný víkend dokázal utratit přes 150 tisíc eur za deset prostitutek, alkohol a kokain. Krádež mu nakonec vynesla 2,5 roku odnětí svobody.

Carville si ho momentálně odpykává ve vězení. Soud v hrabství Kent rozhodoval také o tom, jak bude probíhat náhrada škody. Účetnímu nakázal zaplatit svému bývalému zaměstnavateli jen 1 libru, protože chlapík nemá žádný majetek, který by mohl použít na splácení škod.

Carville však nemůže předčasně jásat. Soud rozhodl, že mu budou úřady strhávat část výplaty z budoucích zaměstnání, dokud škody nebudou splaceny.

Domů
Sdílet
Diskuse