Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2019 14:19
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Jiří Ovčáček dostane vlastní pořad na Barrandově. Bude to laskavá talk show, říká

ZAJÍMAVOSTI JIŘÍ OVČÁČEK
Uložit Uložené

Na TV Barrandov se objeví nová talk show. Jejím moderátorem bude mluvčí prezidenta Ovčáček.

Tiskový mluvčí prezidenta České republiky Jiří Ovčáček se chystá do televize. Tentokrát však nikoliv jako host do politických diskuzí, nýbrž jako moderátor do vlastního pořadu. Ten poběží na TV Barrandov magnáta Jaromíra Soukupa a jednat se má o talk show, kam si bude Ovčáček zvát a zpovídat vybrané hosty. 

„Bude to laskavá talkshow, do které si budu zvát zajímavé hosty ze všech oborů lidské činnosti,“ řekl mluvčí prezidenta pro server iDNES. Název pořadu by měl znít Talk show Jiřího Ovčáčka.

První díl „laskavé talk show“ by se měl odvysílat poslední týden v srpnu, nové díly pak budou vycházet pravidelně každý týden. Bližší podrobnosti o pořadu ani jména prvních hostů zatím neznáme.

„Je to skvělý nápad a pro mne obrovská výzva, a hlavně náročná zkouška. Chci nabídnout divákům pořad s úsměvem, laskavý, odlehčený a bez smrtelně vážné politiky. A především, bude to pořad o zajímavých hostech, nikoliv o Ovčáčkovi,“ dodává mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse