Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2019 10:28
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Makhmud Muradov je nejlepší MMA bojovník na světě, řekl Mayweather o česko-uzbeckém zápasníkovi

SPORT
Uložit Uložené

Slavný boxer promuje domácího bojovníka. Pomůže mu to v cestě do UFC?

To, že domácí MMA bojovník Makhmud „Mach“ Muradov a slavný boxer Floyd Mayweather jsou dobrými kamarády, je známá věc. Česko-uzbecký bojovník se před několika lety stal členem Floydova The Money Teamu a od té doby se spolu oba borci pravidelně potkávají, pokud jim to časové možnosti dovolí.

Jinak tomu nebylo ani nedávno, když Muradov odcestoval z Česka do Las Vegas, aby se zregeneroval a nabral nové síly do svého příštího boje, který se uskuteční již za pár měsíců. Při té příležitosti „Macha“ ve Spojených státech přivítal právě i Mayweather, který nyní na svůj oficiální profil přidal příspěvek, kterým se Muradova snaží zviditelnit v očích světové veřejnosti.

A slovy chvály rozhodně nešetřil. „Nejlepší MMA zápasník na světě!“ píše u příspěvku s Machovou fotkou Floyd. I toto může našemu bojovníkovi pomoci v tom, aby se dostal do vysněného UFC, neboť tato slova zřejmě nejslavnějšího boxera poslední dekády zástupcům prestižní organizace jistě neuniknou. 

Doporučeno
Český MMA zápasník si šel zaběhat po LA s Floydem Mayweatherem. Jak vypadá jejich trénink? Český MMA zápasník si šel zaběhat po LA s Floydem Mayweatherem. Jak vypadá jejich trénink? 23. ledna 2019 10:49

„Všem, kteří mi nevěří, ze jsem součástí TMT, tady je malý důkaz. No a pro všechny, kteří jsou se mnou, podporují mě a fandí, tak Vám želám hezký start do novýho týdne. Tvrdě makejte na svých cílech a ono to jednou přinese vytoužený výsledek.“ napsal po sdílení příspěvku Muradov.

Muradova uvidíme bojovat 9. listopadu 2019 na akci Oktagon 15, kde by se měl představit ve welterové váze (do 77 kilogramů). Jméno soupeře zatím neznáme. Ještě předtím si však fanoušci mohou Makhmuda užít jako komentátora duelu Robo Pukač vs. Pirát Krištofič na blížícím se turnaji Oktagon 14 v Bratislavě, který proběhne 14. září. 

Domů
Sdílet
Diskuse