Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2019 15:54
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Město chce vybudovat veřejné záchody, ve kterých nepůjde mít sex

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Nové veřejné toalety však množství lidí na sociálních sítích oprávněně kritizuje.

Přístavní město Porthcawl nacházející se ve Walesu se chystá tvrdě zakročit proti pohlavnímu styku na veřejných záchodcích. Plánuje totiž vybudovat toalety, které budou kromě vandalů či uživatelů drog doslova bojovat proti jakékoli sexuální aktivitě v kabince. O novince informuje kanál CNN.

Ve městě pravděpodobně zaznamenali, že do veřejných WC nechodí každý provádět výhradně potřebu. Město má proto v plánu instalovat do nových toalet prvky, které zabrání sexuálním aktivitám. Kromě automatického čištění budou totiž díky inteligentní podlaze schopné identifikovat, kolik lidí se aktuálně nachází v kabince, a to díky podlaze s váhou.

Pokud půjde o více než jednu osobu, spustí se alarm, otevřou se dveře a přítomné postříká silný a studený proud vody. Senzory v kabinkách budou také schopny zjistit, jestli tam někdo nekouří nebo nebere drogy. Na vandaly zase budou připraveny speciální stěny, na které se nebude dát kreslit graffiti.

Toalety bojují i ​​proti bezdomovcům. Pokud budeš v kabince příliš dlouho, systém to vyhodnotí, že tam chceš přespat a upozorní tě, abys dokončil potřebu. Zároveň se v tom momentě vypnou i světla a topení. Město bude výstavba speciálních veřejných záchodků stát přibližně 190 tisíc eur. Kolik bude stát jejich použití, ještě není známé.

Doporučeno
„Zažíváme ty nejintenzivnější orgasmy a nic mezi námi není tabu.“ Jak začít s experimentováním? „Zažíváme ty nejintenzivnější orgasmy a nic mezi námi není tabu.“ Jak začít s experimentováním? 22. března 2024 15:30

„Přestavba veřejných záchodků je důležitým prvkem v naší snaze zajistit, aby byl Porthcawl skvělým místem na život, práci či turismus,“ tvrdí Mike Clarke, jeden z členů městské rady.

Nové toalety ještě ani nejsou vybudovány, ale na sociálních sítích si vysloužily už pořádnou dávku kritiky. Podle místních není novinka zcela domyšlená. Bojí se totiž toho, že kvůli nadprůměrné váze budou vyhodnocení jako dva lidé, a tím pádem budou z kabinky vyhozeni a postříkáni vodou.

Stěžují si také rodiče či opatrovníci seniorů a tělesně postižených lidi, kteří potřebují během provádění potřeby asistenci.

Domů
Sdílet
Diskuse