Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. září 2019 19:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na Sameye nemluv, pokud jsi fašista nebo rasista. Člen Haha Crew tvrdí, že jeho alba jsou klasika jako Kontrafakt

HUDBA
Uložit Uložené

Košický raper vydává první videoklip z nového alba XYZ.

 

Samey se po dvou letech vrátil s druhým sólovým projektem XYZ, který kategorizoval jako EP. Najdeme na něm devět skladeb s poměrně velkým počtem hostů. Kromě členů FCK THEM hostuje například Ego nebo Ben Cristovao a Milion Plus v tomto případě reprezentuje Yzomandias.

Podobně jako v případě debutu vsadil košický raper spíše na kratší nahrávku, fanoušky však potěší, že se násilně netlačil do experimentů. I když, přece jen bychom našli pár překvapivých momentů včetně 7minutového audiozáznamu z lesa.

Dnes jsme se dočkali i prvního videoklipu, konkrétně k první skladbě na nahrávce s názvem Ferrari Mindset. Podobně jako mnoho Sameyových výstupů, i v tomto případě jde o černobílou záležitost, kde se režisérsky angažoval Benjamin Buttler. O hudební produkci se postaral Taomi a podobně jako v případě předešlých skladeb, i zde dodal finální zvuk skladbě Vladimír Meller – Slovák, který se stará o master zahraničním hvězdám.

Doporučeno
Yzomandias, Ego, Ben Cristovao i členové FCK THEM jako hosté na druhém sólu XYZ od Sameye. Co o něm už víme? Yzomandias, Ego, Ben Cristovao i členové FCK THEM jako hosté na druhém sólu XYZ od Sameye. Co o něm už víme? 26. srpna 2019 20:25
Domů
Sdílet
Diskuse