Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2019 11:35
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Cyberpunk 2077 nabídne autentické sexuální scény z pohledu první osoby

TECH
Uložit Uložené

Tak trochu porno ve hře.

O připravované hře Cyberpunk 2077 od studia CD Projekt Red se mluví stále častěji. Důvodem může být blížící se termín vydání, ale i to, že v ní uvidíme herce Keanu Reevese, který vstal z popela jako fénix a na internetu se z něj opět stalo meme.

Možná je i dobře, že se o hře mluví pořád více. Před pár dny totiž vyšel nový gameplay a musíme uznat, že vypadá skvěle. Přibližně 15minutové video nám představilo pár nových vychytávek a dokreslilo kontury toho, jak bude titul nakonec vypadat. Zároveň se polemizuje, že hra bude obsahovat cutscene (krátká videa během hraní) výhradně v první osobě, i když při jejím představení jsme viděli i ukázky z pohledu třetí osoby.

To je pro hráče příjemné osvěžení, hra ho totiž díky takovýmto krátkým filmovým scénám vtáhne do děje. Jeden z fanoušků si to chtěl ověřit přímo od zdroje, proto napsal adminům spravujícím stránku na Facebooku Cyberpunk 2077. Zeptal se, zda budou scény opravdu v první osobě. „Sžít se s hrou je pro nás velmi důležité, takže ano, cutscene budou first-person,“ odpověděli mu.

Fanoušek se však zamyslel a zeptal se na další, o něco záludnější otázku. „No a co sexuální scénky?” Na to mu odpověděli: „To samé.“ Těžko říci, zda je printscreen ze sociální sítě skutečný. Administrátoři nepoužívali stoprocentní gramatiku a zfalšovat zprávy na Messengeru dnes už umí snad každý. Je tedy otázkou, zda je komunikace pravá.

Doporučeno
Keanu Reeves se objeví v Cyberpunku 2077! Hvězdný herec oznámil datum vydání a ukázal se v novém traileru Keanu Reeves se objeví v Cyberpunku 2077! Hvězdný herec oznámil datum vydání a ukázal se v novém traileru 9. června 2019 22:54

Zároveň také není jisté, zda se takové scény objeví ve hře, resp. v jaké podobě. Pár diskusí ohledně tématu již v minulosti bylo, tvůrci sex přímo nepotvrdili ani nevyvrátili, ale v předešlém titulu tvůrců Witchera jsme se ho dočkali do sytosti. Pokud vše půjde jak má, Cyberpunk 2077 uvidíš na pultech prodejen 16. dubna 2020 na PC, Xbox One a PlayStation 4, nechme se tedy překvapit.

Domů
Sdílet
Diskuse