Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2019 19:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vrtulník odhalil plantáž marihuany na střeše domu během cyklistických závodů

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Majitelům aktuálně hrozí vězení na tři až šest let.

Během aktuálně probíhajícího prestižního cyklistického závodu Vuelta byli diváci přímého přenosu svědky momentu, kdy televizní vrtulník zaznamenal kromě závodníků a dráhy i malé pole s marihuanou, informuje portál O Médiách. Kameře se podařilo plantáž natočit náhodou, když chtěla zaznamenat závěr osmé etapy v katalánském městě Igualada.

Doporučeno
Marihuana, extáze, LSD, hašiš, kokain i pervitin na festivalu Uprising. Policie zajistila drogy a zahájila trestní stíhání Marihuana, extáze, LSD, hašiš, kokain i pervitin na festivalu Uprising. Policie zajistila drogy a zahájila trestní stíhání 26. srpna 2019 13:11

Podle dostupných informací se záznam dostal ze sociálních sítí až k policii, která začala v případě jednat. V místě objektu provedla razii, nepodařilo se však nalézt obyvatele domu a ani jeho majitele. Na střeše bylo dohromady nalezeno 40 rostlin konopí, za což hrozí pěstitelům trest ve výši 3 až 6 let. 

Španělská policie se tak překvapivě dočkala v boji proti drogám překvapivé pomoci a ostatní si pravděpodobně dají v podobných případech větší pozor. Rostliny byly údajně protidrogovou jednotkou zajištěny a zničeny.

Domů
Sdílet
Diskuse