Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2019 9:10
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Muž zaspal za volantom Tesly na diaľnici, polícia hovorí, že tým neporušil žiaden zákon

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V aute nebol sám, spal aj spolujazdec.

Muž na sociálnej sieti zverejnil video, na ktorom je vidieť spiaceho muža za volantom. Ten však riadil Teslu, ktorá má autopilota. Tesla vždy upozorňuje, že vodič by mal byť v neustálom pozore a s oboma rukami na volante.

Celá situácia bola bizarná,“ hovorí Dakota Randall, svedok, ktorý si situáciu aj natočil: „Zdalo sa mi, že za volantom niekto spí ,tak som ich obišiel aj druhýkrát, aby som sa uistil. Musel som si to natočiť.“

Po diaľnici pri Bostone šiel približne 85 kilometrovou rýchlosťou. Na videu je zreteľne vidieť, že vedľa vodiča bola druhá osoba, tá takisto spala. Dakota tvrdí, že trúbil a snažil sa ich zobudiť, no s dvojicou to nič neurobilo.

 

Muž zaspal za volantom Tesly na diaľnici, polícia hovorí, že tým neporušil žiaden zákon
Zdroj: tesla

Hovorkyňa pre Teslu sa k situácii odmietla vyjadriť, tvrdí CBS Boston. Štátna polícia povedala, že neexistuje žiaden zákon, ktorý by zakazoval zaspať za volantom auta, ktoré sa riadi samé.

Doporučeno
Tesla ve videu ukazuje, jak Model X nelze převrátit na střechu. Jde prý o nejbezpečnější SUV Tesla ve videu ukazuje, jak Model X nelze převrátit na střechu. Jde prý o nejbezpečnější SUV 22. května 2018 16:54
Domů
Sdílet
Diskuse