Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. září 2019 9:52
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Milionový nájezd na tajnou základnu Area 51 nakonec dopadl jako menší karneval se 75 lidmi, bránu se nikdo nepokusil prorazit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Facebookovou událost potvrdily miliony, ukázalo se pár desítek.

O všem jsme ti už psali, v krátkosti si to však zopakujme. Známá americká základna Area 51 je zahalena rouškou tajemství. Mnozí si myslí, že právě tam americká vláda skrývá dlouhá léta mimozemšťany.

Včera bylo setkání těch, kteří chtěli tajemství odhalit přímo na místě. Celé to začalo událostí na Facebooku, kde svou účast potvrdily miliony lidí.

Miliónový nájazd na Areu 51 nakoniec dopadol ako menší karneval so 75 ľuďmi, bránu sa nikto nepokúsil prejsť
Miliónový nájazd na Areu 51 nakoniec dopadol ako menší karneval so 75 ľuďmi, bránu sa nikto nepokúsil prejsť Zdroj: twitter/aleula1

Dalo se předpokládat, že mnozí událost vnímají jako vtip, ale tisíce lidí nájezd na základnu skutečně plánovaly.

Ukázalo se, že všechny obavy byly zcela zbytečné, informuje BBC. Nakonec přišlo k hlavní bráně jen něco málo přes 70 lidí a ani jeden člověk nebyl dost odvážný. Nikdo se dovnitř ani nepokoušel dostat.

Je však třeba říci, že dva lidé se dostali do problémů se zákonem a zatkli je. Nevíme, proč zatkli ženu. Muže kvůli tomu, že močil blízko vstupu do areálu.

Nájezd dopadl nakonec jako malá oslava, setkání nadšenců či karneval. V rukou drželi transparenty a na sobě měli různé kostýmy.

Domů
Sdílet
Diskuse