Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2019 10:07
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

iPhone 11 Pro Max má nejlepší displej, jaký kdy vyrobili. Potvrdil to nezávislý test

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Obrazovku telefonu otestoval portál DisplayMate.

Nový iPhone 11 Pro sbírá chválu všude, kde se objeví. Dokládají to například první recenze respektovaných technologických webů. 

9to5Mac nyní objevil další pozitivní hodnocení z nezávislých zkoušek DisplayMate, které hodnotí kvalitu displejů v nových smartphonech.

Doporučeno
Nové iPhony 11 jsou podle prvních reakcí totální hit. Výdrž a vylepšené fotoaparáty schovají androidy do kapsy Nové iPhony 11 jsou podle prvních reakcí totální hit. Výdrž a vylepšené fotoaparáty schovají androidy do kapsy 18. září 2019 11:02

Podle nich dosáhla novinka „vůbec nejvyšší A + skóre“ ze všech kdy testovaných mobilů. Může za to i 17% zvýšení maximálního jasu až na 800 nitů, které pomáhá čitelnosti venku i na ostrém slunci a 1 290 nitů při sledování HDR videí. 

Oproti rok starému XS Max se na iPhone 11 Pro Max také o 15 % snížila spotřeba energie samotnou obrazovkou. To přispívá k úctyhodné výdrži na úrovni dvou dnů na jedno nabití.

Telefon také veškerou konkurenci porazil v přesnosti zobrazovaných barev, malých odchylkách, nejvyšším kontrastním poměru a nejnižší míře odlesků od displeje. 

Zdá se tedy, že vysoká cena v obchodě nemusí být až tak přemrštěná a nový iPhone naplnil i ty nejpřísnější očekávání. Pokud chceš šetřit, stále můžeš sáhnout po levnějším iPhonu 11 od 20 990 korun

Domů
Sdílet
Diskuse