Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2019 10:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ed Sheeran vydává klip s Cardi B, raperka je v něm šílená a agresivní

HUDBA ED SHEERAN
Uložit Uložené

Dočkali jsme se vydání dalšího videoklipu z dílny Eda Sheerana, tentokrát místo efektů vsadil na příběh a herecké výkony.

 

Kritice se v posledních týdnech nevyhnul Ed Sheeran, který se po své zatím poslední spolupráci se Stormzym dostal do konfliktu s grime legendou britské scény. Wiley označil popového zpěváka za příživníka, ale zdá se, že nakonec šlo jen o promo na jeho chystané album.

Ed Sheeran spolupracoval s grime reprezentanty již několikrát a blízko má i k raperům. Na specifickém albu věnovaném kolaboracím s názvem No. 6 Collaborations Projects má například i Travise Scotta, Eminema, 50 Centa a samozřejmě i ženskou reprezentantku Cardi B.

Právě kolaborace s ní a Camilou Cabello se dostala mezi 3 nejposlouchanější skladby z celého alba na Spotify, a tak si pochopitelně zasloužila i vizuální zpracování. Ed Sheeran s režiséry po sérii šílených klipů plných efektů vsadili spíše na příběh, kde si někteří interpreti zahráli i specifické postavy.

Cardi B si zahrála samu sebe – opět byla šílená, agresivní a přehnaně upřímná, takže přesně taková, jak ji všichni znají. Obecně však jde o atraktivní záležitost, kterou budeš mít chuť si prohlédnout si víckrát než jednou.

Doporučeno
Ed Sheeran vydělal za rok 9,8 miliardy. Stal se nejvýdělečnějším hudebníkem v dějinách Ed Sheeran vydělal za rok 9,8 miliardy. Stal se nejvýdělečnějším hudebníkem v dějinách 20. prosince 2018 15:12
Domů
Sdílet
Diskuse