Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2018 15:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ed Sheeran vydělal za rok 9,8 miliardy. Stal se nejvýdělečnějším hudebníkem v dějinách

HUDBA ED SHEERAN
Uložit Uložené

Předběhl tak Jay-Zho, Beyoncé nebo Taylor Swift.

Příběh Eda Sheerana na první pohled nepatří mezi ty výjimečné. Postupně si ho díky tvorbě a talentu všimlo několik úspěšných hudebníků, kteří mu dodali dostatečný kredit na to, aby se dostal mezi široké publikum.

Cit pro tvorbu rádiovek v kombinaci s image obyčejného a skromného kluka však udělaly z nenápadného Brita megahvězdu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Sheeran (@teddysphotos),

Nyní se dokonce dozvídáme, že se Ed Sheeran stává nejvýdělečnějším hudebníkem na planetě. Nikdo z hudebníků v historii za rok nevydělal víc než on.

Autor hitu Shape Of You vydělal v roce 2018 342,4 milionu liber (9,8 miliardy korun), díky čemuž předběhl i svou mentorku Taylor Swift, která mu dala možnost předskakovat na koncertech v dobách, kdy ho sotva někdo znal. Předběhl i Beyoncé či Jay-Zho a má našlápnuto k tomu, aby svůj rekord ještě navyšoval.

Pro zajímavost, jednou ze zásadních položek v rámci výdělků byly i koncerty. Ed během své Divide Tour prodal skoro 5 milionů lístků v 53 městech během 94 vystoupení.

Domů
Sdílet
Diskuse