Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2019 15:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Google prozradil, jakou masku na Halloween vyhledávají lidé nejvíce na celém světě. Inspiruješ se?

NEWS
Uložit Uložené

Podle očekávání jde o filmovou postavu.

Americký svátek Halloween je každoročně odrazem toho, jaká postava nejvíce zaujala společnost – dokonce natolik, že lidé na internetu hledají možnosti, jak se na ni co nejvíce podobat. Google před pár dny zveřejnil žebříček, ve kterém mapuje, jaké halloweenské masky v současnosti lidé vyhledávají nejvíce.

Na prvním místě najdeme fiktivní postavu klauna Pennywise z hororového filmu IT. V první trojce najdeme kromě klasické čarodějnice i Spider-Mana, a tak je jasné, že právě návštěva kina dokáže veřejnost ovlivňovat velmi intenzivně. O něco hůře je na tom herní průmysl, protože se do první desítky probojovala jen hra Fortnite.

Na popularitě stoupá například tlustá verze Thora, která podle WWD zaregistrovala nárůst ve výši 4 600 %, daří se i seriálu Stranger Things a jeho postavám.

Páry, resp. dvojice nejčastěji prostřednictvím vyhledávače zjišťují, jak se na Halloween podobat animovaným postavičkám jako Lilo & Stitch, Mario a Luigi nebo Rick a Morty. Budeme rádi, pokud nám do komentářů napíšeš, za co se máš v plánu převléknout ty. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa IT Chapter Two (@itmovieofficial),

Domů
Sdílet
Diskuse