Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2019 11:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pedofila odsouzeného na 22 doživotí za zneužití více než 200 dětí našli pobodaného v jeho vězeňské cele

NEWS
Uložit Uložené

Třiatřicetiletý Huckle byl za mřížemi od roku 2016.

Richard Huckle byl v roce 2016 odsouzen na doživotí, a to hned 22krát. Jeho případ totiž patří k nejbrutálnějším příkladům pedofilie v Británii. V letech 2006 až 2014 znásilnil více než 200 dětí ve věku od šesti měsíců do 12 let.

Trestnou činnost vykonával v Malajsii a přiznal se přibližně ke třetině všech znásilnění. Původně pracoval jako fotograf. Když ho kriminální agentura zadržela, v jeho počítači při domovní prohlídce našla více než 20 tisíc fotek a videí, které zaznamenávaly jeho sexuální útoky. Své fotky podle dostupných informací rozšiřoval prostřednictvím pornografických platforem na dark webu dále.

Doporučeno
Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým 7. srpna 2019 17:13

Britská média informují, že Huckla našli pobodaného v jeho vlastní cele. Zraněním, která byla neslučitelná se životem, nakonec i podlehl. Ve vězení byl od roku 2016 a jeho 22 doživotních trestů mělo reflektovat exemplární odsouzení člověka za opravdu ohavné trestné činy. V současnosti bude probíhat vyšetřování.

Doporučeno
Psychicky nemocný muž Jaycee držel a znásilňoval od jejích jedenácti. Za 18 let nevyužila ani jednu šanci na útěk Psychicky nemocný muž Jaycee držel a znásilňoval od jejích jedenácti. Za 18 let nevyužila ani jednu šanci na útěk 6. října 2019 14:21
Domů
Sdílet
Diskuse