Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. října 2019 18:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish nenávidí lidi, kteří nosí norkové kožichy a umělé řasy ze zvířecí srsti

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka dlouhodobě bojuje proti zabíjení zvířat a aktuálně dodává, co další ji dokáže opravdu znechutit.

Již před delší dobou Billie Eilish prozradila, že se stala vegankou hlavně kvůli tomu, jak produkce masa negativně ovlivňuje planetu. Následkem jsou klimatické změny, zároveň jí vadí i to, jak se se zvířaty zachází a svůj vliv tak využila k tomu, aby rozšířila svůj názor. V té době ještě psala, že nerada někomu říká, co by měl a neměl dělat, protože je zastánkyní svobody.

Doporučeno
Zpěvačka Billie Eilish během koncertu vybuchla smíchy, když fanynka reagovala na text skladby Zpěvačka Billie Eilish během koncertu vybuchla smíchy, když fanynka reagovala na text skladby 19. září 2019 12:10

Aktuálně dodává, že to, co ji opravdu dokáže znechutit, jsou lidé, kteří nosí norkové kožichy, případně umělé řasy vyrobené ze srsti těchto zvířat. Na svém instagramovém profilu zveřejnila hned několik fotek malých zlatých zvířat a dodala popis, že nerozumí, jak jim někdo dokáže ubližovat.

Jejích vět se okamžitě chytili i fanoušci. Lidé hromadně zveřejňují a sdílejí video, na kterém máme možnost vidět jednoho roztomilého norka s bílou srstí.

Domů
Sdílet
Diskuse