Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2019 12:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zpěvačka Billie Eilish během koncertu vybuchla smíchy, když fanynka reagovala na text skladby

HUDBA
Uložit Uložené

I když jde o vážnou skladbu pojednávající o psychických problémech, Billie Eilish se nezvládla nezasmát.

Billie Eilish již pravděpodobně stihla nasbírat hodně zážitků ze svých živých vystoupení, v rámci aktuálního turné si však připisuje i skutečnost, že ji během jedné z nejvážnějších písniček dokázala rozesmát fanynka. Během živé prezentace skladby Xanny pojednávající o tom, že nepotřebuje léky, aby se cítila lépe, ji totiž vtipně doplnila návštěvnice vystoupení v přední řadě.

Doporučeno
Kdo je bratr Billie Eilish a proč je nejdůležitější osobou v její kariéře? Kdo je bratr Billie Eilish a proč je nejdůležitější osobou v její kariéře? 18. září 2019 10:46

Když Billie zazpívala „better off without them“ a chtěla pokračovat s depresivním textem, někdo zakřičel „PERIOD“. (Oprava 19:23. V původní verzi článku jsme uvedli kontextově nesprávný překlad výrazu „period”. Za chybu se omlouváme.) I když se popová hvězda chvíli snažila, nepodařilo se jí smích potlačit a vteřinu na to opravdu vybuchla smíchy. Jelikož je i v mladém věku profesionálkou, velmi rychle najela zpět a koncert odzpívala bez problémů až do konce. 

Pro fanoušky je však v první řadě dobrou zprávou to, že jejich oblíbená hvězda se dokázala po předchozích problémech vrátit na pódium v plné síle a zpívat minimálně tak dobře jako dosud.

Doporučeno
Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým 7. srpna 2019 17:13
Domů
Sdílet
Diskuse