Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2019 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Co ukradli fanoušci Billie Eilish a jak je možné chodit po vodě v nových teniskách Nike?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Sleduj nejnovější Freshnews, ve kterých se podíváme na to, co se stalo s raperem jménem DMX a co prozradil Kanye West.

 

Nejšťastnější muž na zemi – Brit, který tento týden prodal vyhrané Porsche a dva dny nato vyhrál ve stejné soutěži další. Zároveň si odnesl přibližně 600 tisíc korun v hotovosti. Když se dozvěděl o úspěchu podruhé, už se ani moc neradoval, dokončil si instalatérský kurz a přišel si auto vyzvednout.

Menším šťastlivcem je raper DMX, který se opět vrátil ke své dlouholeté závislosti na drogách. Zároveň si však stihl vážnost situace uvědomit a zrušil všechny chystané koncerty, aby se mohl přihlásit do specializovaného centra. Jednou už skoro kvůli předávkování heroinem zemřel a sám uvedl, že kvůli rodině musí zapracovat na tom, aby byl čistý.

V nejnovějších Freshnews se dozvíš i něco více o dalším potenciálním datu vydání alba Kanyeho Westa a také jsme se blíže podívali na speciální model tenisek Nike Jesus Shoes. Můžeš s nimi doslova chodit po vodě. Proč to tak je, se už dozvíš ve videu.

Domů
Sdílet
Diskuse