Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2019 8:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish přiznává, že masturbuje několikrát denně. Zbavuje se tak stresu

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka v rozhovoru pro německý magazín prozradila, jakým způsobem se zbavuje stresu.

V případě Billie Eilish jsme už měli možnost zvyknout si na její upřímnost, která nás zároveň dokáže v některých momentech opravdu překvapit. Aktuálně pro německý deník Spiegel v rozhovoru prozradila, že nejlepším způsobem, jak se zbavit stresu, je podle ní masturbace několikrát denně.

Doporučeno
Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) 21. srpna 2019 18:05

Původně sice nechtěla na otázku novináře odpovědět a taktéž ji varovala i její máma, která byla v té době přítomna, nakonec se ale Billie rozhodla zbourat tabu.

Zároveň konstatovala, že její slova mohou někomu pomoci. V závěru ještě reportéra poprosila, aby tuto pasáž rozhovoru určitě použil, protože to její fanoušci ocení

Baví se ale i o vážnějších tématech, například době, kdy si populární 17letá zpěvačka procházela depresemi a úzkostmi vyplývajícími z toho, že se stala slavnou v nízkém věku. Dnes je již vše v absolutním pořádku a Billie se nebojí přiznat, že jí pomohla i terapie, které se léta vyhýbala.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš Billie Eilish? KVÍZ: Jak dobře znáš Billie Eilish? 20. srpna 2019 12:33
Domů
Sdílet
Diskuse