Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2019 6:55
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

24letý muž se díky štědrému daru stal miliardářem za jednu noc. Na party chodí s Rihannou či Bellou Hadid, v médiích být nechce

NEWS
Uložit Uložené

Úspěšně skončit vysokou školu, dostat miliardy dolarů, jít na párty s Bellou Hadid... někomu se žije.

Eric Tse (24), mladík z Hong Kongu, se za jednu noc stal miliardářem, pomohl mu k tomu dárek od rodičů. Prozatím odmítá zveřejnit svou fotografii a jeho jméno zatím nenajdeš ani na seznamu hongkongských miliardářů. O kuriózním případu psal Business Insider.

Dárek od rodičů

Mladému chlapci věnovali jeho rodiče akcie ve firmě Sino Biopharmaceutical Limited. Dohromady vlastní více než pětinu firmy. Jeho rodiče prý chtěli podle stanoviska rozložit rodinný majetek. Podle Bloombergu, Ericův kapitál odpovídá výši více než 3 miliard dolarů. Za jednu noc se tak zařadil mezi nejbohatší lidi na planetě.

Podle stanoviska firmy si Eric nepřeje, aby ho uváděli na seznamu miliardářů, rovněž nesouhlasí s publikováním své fotografie v médiích.

Doporučeno
Bella Hadid je nejkrásnější ženou na světě, tvrdí věda Bella Hadid je nejkrásnější ženou na světě, tvrdí věda 17. října 2019 15:23

Bloomberg píše, že Eric chce žít normální život jako dosud. Pro tvou představu, před tímto obrovským jměním se Eric měl také nadstandardně. Podle kalkulací Bloombergu celá rodina vlastní dohromady více než 8 miliard v akcií ve stejné firmě, přičemž momentálně má nejvíce právě syn Eric. Zároveň je součástí dalších pěti představenstev v jiných firmách v Hong Kongu.

Paří s celebritami

Jeho odmítnutí zveřejnit fotky je tak trochu v rozporu s tím, co publikuje na svém Instagramu. Eric se rád pochlubí svým životním stylem, naposledy se vychloubal fotografií z party s Rihannou či večírku s Bellou Hadid. Kromě toho sdílí i momentky ze svého života, včetně univerzity či práce.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eric Sy Tse (@erictse0816) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eric Sy Tse (@erictse0816) on

Domů
Sdílet
Diskuse