Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2019 21:50
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Warner již údajně pracuje na Jokerovi 2! Má být zasazen pár let do budoucnosti

Warner již údajně pracuje na Jokerovi 2! Má být zasazen pár let do budoucnosti
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejlepší zpráva dne.

Server We Got This Covered, který v minulých měsících odkryl již několik tajemství Hollywoodu (a primárně plány studia Warner), přišel se zajímavou informací. Jejich zdroje jim totiž prozradily, že Warner již aktivně pracuje na pokračování Jokera. Ve hře by měl být příběh zasazený několik let po událostech prvního dílu. Sledovat bychom měli Arthurův nárůst slávy a síly v podsvětí Gothamu.

Tvůrci snímku se v minulosti vyjádřili, že Jokera napsali a vnímali jako jednorázovou záležitost, ale látka se jim očividně dostala pod kůži, nemluvě o šílených tržbách. Joker pravděpodobně přesáhne hranici miliardy dolarů vydělaných v kinech, což se Warneru kromě Aquamana a Nolanovy trilogie s ničím jiným v rámci DC nepodařilo.

Je třeba se na to dívat i z příběhové hlediska. Je zde možnost, že Arthur si to všechno vymyslel a není pravým Jokerem (nebo ještě není Jokerem). I v tom případě ale můžeme sledovat zrod a další dobrodružství fiktivní postavy. V opačném případě nám tvůrci odhalí, že se to všechno skutečně událo a Arthur je pravým Jokerem.

Další informace navíc tvrdí, že se ve filmu setkáme s několika Batmanovými záporáky. Mělo by jít o Two-Face s Penquinem. Nicméně, šlo by o úplně jiné postavy, než s jakými se setkáme v Batmanovi od Reevese (v podání jiných herců). A jen tak mimochodem, pokud se to oficiálně potvrdí, půjde o první sequel v kariéře Joaquina Phoenixe.

Domů
Sdílet
Diskuse