Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2019 12:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West tvrdí, že bude americkým prezidentem a prozrazuje, že byl závislý na pornu

HUDBA
Uložit Uložené

Americký raper se nechal slyšet, že je největším umělcem všech dob.

Kanye West opět nevydal své dlouho očekávané album Jesus is King, a to i přesto, že ještě o půlnoci našeho času se tvářil, že je vše v pořádku a do zveřejnění na streamovacích službách zbývá posledních 6 hodin. Nakonec si však vzpomněl, že je třeba upravit ještě několik skladeb a momentálně není vyloučen přesun gospelového projektu až do Vánoc.

Aktuálně jsme se však dočkali alespoň uvedení slibovaného filmu do kin IMAX napříč celým světem a zároveň spatřil světlo světa dvouhodinový rozhovor s uznávaným reportérem jménem Zane Lowe. V něm dvojice probrala všechna nejdůležitější témata, včetně Kanyeho konvertování ke křesťanství, přechodu ke gospelové hudbě, konfliktu s Drakem i prezidentské kandidatuře.

Yeezus se nyní netají tím, že by chtěl v roce 2024 kandidovat na post hlavy Spojených států. Kanye otevřeně vypráví i o své minulé závislosti na pornografii a již tradičně nezapomněl připomenout, že je nejlepším a největším umělcem, jaký kdy existoval. Pokud jsi fanouškem kontroverzního rapera, právě tento rozhovor pro tebe bude skvělou sondou do jeho hlavy za poslední dva roky. Potěší tě i příběh o tom, když nechal před Drizzyho domem papírek se svým telefonním číslem.

 

Domů
Sdílet
Diskuse