Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. října 2019 8:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Fobia Kid je králem s korunou z Burger Kingu, může nahrát novou státní hymnu

HUDBA
Uložit Uložené

Poslechni si jubilejní desátou skladbu ze série Kultúrny šok od Fobia Kida.

 

Fobia Kid má v tomto roce za sebou vydání deseti sólových skladeb a jeden velký beef s Pouličným autorom tónov, který ale velmi rychle utichl. Každá skupina fanoušků má svého vítěze, což je v konečném důsledku nejdůležitější a interpreti mohou opět tvořit pro posluchače, kteří za nimi stáli i během konfliktu.

Člen Dogma Family aktuálně představuje další pokračování své série Kultúrny šok, kterou se rozhodl už v první polovině roku rozjet místo toho, aby tvořil celistvý projekt. Novinka s Astralkidem22 dostává název Klop Klop a jde o tradiční reprezent záležitost, kde se ale oba představují v trochu jiné poloze. 

O vizuální stránku se postaral Daniel Kristl a o hudební zase Conspiracy Flat. Fobia Kid stihl v tomto roce spolupracovat například i s Egem nebo Yzomandiasem a tak není pochyb o tom, že jeho jméno stále, v rámci pomyslné scény, roste.

Doporučeno
Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) Ektor, Yzomandias, Rytmus i Separ podle něj rapují do kradené hudby. Kdo má pravdu? (Rozhovor) 15. září 2019 11:13
Domů
Sdílet
Diskuse