Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2019 8:28
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Nejvíce na Instagramu vydělává Ronaldo, Kylie a Kendall Jenner jsou daleko v závěsu. V TOP 10 je 6 fotbalistů

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Instagram ovládají fotbalisté, TOP 10 uzavírá Kardashianka.

Před necelými dvěma týdny jsme ti přinesli informaci, že fotbalista Juventusu Turín Cristiano Ronaldo vydělal na Instagramu ohromný balík, a to 47 800 000 dolarů. Za jeden post přitom inkasuje přibližně 1 000 000 dolarů. Jen pro srovnání, V Juventusu vydělá značně méně, a to 34 000 000 dolarů. Informaci přinesla stránka Buzz Bingo.

Tato stránka se podívala i na TOP 10 známých influencerů, kteří vydělávají na obrázkové sociální síti nejvíce. O tom, že se z fotbalu stal jeden z nejkomerčnějších sportů na světě, svědčí i fakt, že v první desítce je 6 fotbalistů. Dva z nich už pověsili aktivní kariéru na hřebík, ale stále se pohybují okolo sportu, čímž se stávají ideálním partnerem pro spolupráci.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kendall (@kendalljenner),

Portugalec tedy dostává 47,8 milionu dolarů. O přibližně polovinu méně na Instagramu vydělal Leo Messi, a to asi 23,3 milionu. Na třetí místo se se svými výdělky na zmíněné sociální síti dostala Kendall Jenner (15,9 milionu). Hranici 10 milionů dolarů překonal i bývalý anglický reprezentant David Beckham.

Následuje Selena Gomez (8 milionů), Brazilec Neymar, švédský útočník Zlatan Ibrahimovič (4 miliony), Kylie Jenner (3,8 milionu), brazilský fotbalový virtuos v „důchodu“ Ronaldinho a TOP 10 uzavírá Kardashianka Khloe (1,2 milionu).

Pro zajímavost, nejvíce reklam má na Instagramu cestovatelka Tara Whiteman se 73 přiznanými ads, druhá byla youtuberka Jackie Aina (50) a až na třetím místě byl Ronaldo (49).

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domů
Sdílet
Diskuse