Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2017 11:32
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Krásna Jennifer Lawrence si v pripravovanej islandskej dráme zahrá dvojnásobnú vrahyňu odsúdenú na verejnú popravu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Posledná verejná poprava bola na Islande uskutočnená v roku 1830. Príbehovo sa teda vrátime do minulosti.

Čo sa stane v prípade spojenia síl talentovaného režiséra Luca Guadagnina (mimoriadne úspešná dráma Call Me by Your Name) a oscarovej Jennifer Lawrence? No, to sa podľa všetkého dozvieme práve vďaka pripravovanému projektu Burial Rites. V ňom sa pozrieme na životný príbeh Agnes Magnusdottir (Jennifer Lawrence), ktorá bola poslednou verejne popravenou ženou na území Islandu.

Než sa ale tohto pozoruhodne znejúceho príbehu dočkáme, ešte sa k nám od kreatívneho Guadagnina dostane remake legendárneho hororu Suspiria. A pokiaľ by ste si dovtedy chceli užiť aj hereckú prítomnosť sympatickej Lawrence, určite dajte šancu thrilleru Red Sparrow či najnovšej časti X-Men. Mimochodom, Burial Rites by mal čerpať z rovnomennej novely od spisovateľky Hannah Kent, takže v prípade, že by ste pred natočením snímky mali chuť na knižnú predlohu, už viete ktorým smerom sa treba vydať.

Domů
Sdílet
Diskuse