Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
31. října 2019 9:29
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Taylor Swift je nejdůležitější umělkyní posledních 10 let, tvrdí prestižní hudební akademie

HUDBA
Uložit Uložené

Za svou práci během uplynulé dekády dostane Taylor Swift i ocenění.

Taylor Swift má za sebou náročný rok, během kterého musela čelit například manažerům, kteří se rozhodli navzájem si prodat její tvorbu v hodnotě desítek milionů dolarů.

Podle dostupných informací stále není majitelkou práv na spoustu alb, která nahrála před rokem 2017, přesto nyní přichází v její kariéře zásadní moment. Podle prestižní organizace American Music Award je totiž interpretkou, která si zaslouží cenu pro nejdůležitějšího hudebního umělce poslední dekády.

Doporučeno
Justin Bieber si utahuje z Taylor Swift, paroduje její nepříčetné stavy z nemocnice. Fanoušci tvrdě útočí a obhajují zpěvačku Justin Bieber si utahuje z Taylor Swift, paroduje její nepříčetné stavy z nemocnice. Fanoušci tvrdě útočí a obhajují zpěvačku 8. října 2019 7:57

„Její vliv na hudbu této dekády je nepopiratelný a její vystoupení v rámci AMA byly vždy velkolepé,” komentuje viceprezident společnosti předávající ceny podle oficiální stránky. Taylor si ocenění přebere 24. listopadu a součástí ceremonie bude i její obrovský koncert, v jehož rámci představí průřez celou kariérou.

Zatímco si popová zpěvačka užívá pozornost a sbírá plody své práce, fanoušci na sociálních sítích stále hledají konflikty, které by komentovali, a proto se tentokrát zaměřili na Selenu Gomez a postavili ji doprostřed beefu mezi Taylor Swift a Kanyem Westem. Selena si ale nakonec vybrala stranu a konstatuje, že bude vždy stát za Taylor.

Doporučeno
Selena Gomez musela vymazat fotografii po nákladech od fanoušků. Stojí za Taylor Swift, ne Kanyem Westem Selena Gomez musela vymazat fotografii po nákladech od fanoušků. Stojí za Taylor Swift, ne Kanyem Westem 29. října 2019 14:42
Domů
Sdílet
Diskuse