Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2019 7:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber si utahuje z Taylor Swift, paroduje její nepříčetné stavy z nemocnice. Fanoušci tvrdě útočí a obhajují zpěvačku

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Manželka natočila Justina Biebera během živého vysílání na Instagramu, jak napodobuje Taylor Swift po operaci, když byla ještě na silných lécích.

Už relativně dávno Taylor Swift podstoupila operaci očí metodou, která si v té době ještě vyžadovala i hospitalizaci a také nadopování silnými léky proti bolesti. Ty způsobily, že se jistý čas zpěvačka chovala jako nadrogovaná. Jimmymu Fallonovi se podařilo získat autentické záběry přímo z nemocnice a ukázal je přímo ve své populární show. Všichni se zasmáli a šlo se dál.

Samozřejmě, veřejnost video, kde se populární celebrita chová jako nepříčetná, patřičně zaujalo. Aktuálně se ho dokonce během živého vysílání na Instagramu chytil i Justin Bieber, který před fotoaparátem své manželky Hailey Baldwin předvedl krátkou a vtipnou parodii scénky s banánem. I s přihlédnutím k jejich společné historii bylo jasné, že si z Taylor Swift dělá srandu.

Video, kde je Taylor Swift v nemocnici, najdeš od 1:20.  

Okamžitě se vůči manželskému páru spustila velká vlna nenávisti, protože se do nich obuli fanoušci Taylor Swift, kteří ji litovali. Podle nich je nemístné dělat si legraci z člověka, který se neumí ovládat. Justinovi a Hailey vulgárně na Twitteru nadávaly stovky lidí, na což se modelka rozhodla reagovat.

Jak už bývá zvykem, sérii příspěvků vymazala, šikovným fanouškům se však podařilo udělat si screenshot. Nejprve se manželka Justina Biebera divila, že někdo dokáže být tak rozzlobený na člověka, kterého ani nezná a následně věnovala dva tweety fanynce Taylor Swift.

Doporučeno
Taylor Swift má plán, jak ušetřit skoro 300 milionů. Celoživotní tvorbu přezpívá ještě jednou Taylor Swift má plán, jak ušetřit skoro 300 milionů. Celoživotní tvorbu přezpívá ještě jednou 22. srpna 2019 15:14

Ocenila, že dokáže svou oblíbenou zpěvačku tak vášnivě bránit, zároveň však dodává, že jí nepomůže, když se bude na ni zlobit. Hailey tvrdí, že se také zlobila na lidi, které neznala, a měla kvůli tomu psychické problémy.

Justin Bieber si uťahuje z Taylor Swift, paroduje jej nepríčetné stavy z nemocnice. Fanúšikovia tvrdo útočia a obraňujú speváčku
Justin Bieber si uťahuje z Taylor Swift, paroduje jej nepríčetné stavy z nemocnice. Fanúšikovia tvrdo útočia a obraňujú speváčku
Domů
Sdílet
Diskuse