Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2019 6:00
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

18 tisíc Čechů chce stávkovat za obnovení Topserialy.to. Nehodlají platit za to, co bylo doteď zadarmo

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Stávka se odehraje v Brně.

„Tímto vyhlašujeme stávku za obnovení stránky Topserialy.to a jí využívaných streamovacích serverů Verystream, Openload a Streamango. Naše životy bez seriálů nemají smysl a za Netflix fakt platit nechceme,“ píší organizátoři facebookové události, ke které se hlásí už téměř 18 tisíc lidí. Původně recese požadující obnovení možnosti sledovat ilegálně sdílené filmy a seriály se nakonec možná přetvoří v reálnou demonstraci. Alespoň to tvrdí jeden z jejích organizátorů v rozhovoru pro Seznam Zprávy.

„Upřímně ještě nevíme, jestli ta stávka vůbec nějak vypadat bude. Ale v případě, že to klapne, můžeme počítat s opravdu velikou účastí. A jsme připraveni i na posílení spojů do míst, kde to mělo největší dosah. Což jsou Lhotky, Borečnice, Montenegro a Dvůr Králové nad Labem,“ komentuje v rozhovoru pro Seznam. 

Doporučeno
Topserialy jsou mrtvé, Bombuj ztratilo značnou část svého obsahu. Toto jsou způsoby, jak dále Topserialy jsou mrtvé, Bombuj ztratilo značnou část svého obsahu. Toto jsou způsoby, jak dále 1. listopadu 2019 15:20

V duchu zjevné ironie se nesou i četné komentáře na události. „Bude niečo podobné i na SK?“ ptá se Tomáš. Někteří uživatelé ale celou situaci vzali vážně: „Je smutné že životy niektorých ľudí bez seriálov nemajú zmysel a musia sa pozerať na príklady životov vymyslených postav miesto toho aby samy žili,“ píše jedna z diskutujících.

Akce je naplánována na 15. listopadu 2019 v Brně na Náměstí Svobody.

Domů
Sdílet
Diskuse