Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2019 11:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Angelina Jolie se svlékla na obálce prestižního magazínu

REFRESHER
Uložit Uložené

Čtyřicetiletá herečka správně odhadla hranici mezi vulgárností a smyslností.

Angelina Jolie se objevila na přední straně prosincového vydání prestižního magazínu Harper's Bazaar, přičemž veřejnost už na první pohled zaujme samotná fotografie.

Čtyřicetiletá herečka ve spolupráci s fotografkou Sølve Sundsbø vytvořila snímky, které jsou smyslné, zároveň se jim ale podařilo nepřekročit hranici vulgárnosti. Angelina pózuje bez oblečení v bílém průsvitném závoji a odhaluje tak své tělo, o kterém mluví i v doprovodném rozhovoru pro tento magazín, informuje Daily Mail.

Doporučeno
Íránka tvrdila, že podstoupila 50 plastických operací, aby vypadala jako Angelina Jolie. Nyní ji zatkli za rouhání Íránka tvrdila, že podstoupila 50 plastických operací, aby vypadala jako Angelina Jolie. Nyní ji zatkli za rouhání 7. října 2019 10:26

Prozradila, že musela podstoupit několik operací, které měly být prevencí před onkologickými onemocněními. Dozvěděli jsme se ale více i o jejích emocionálních problémech, které by mohly souviset s rozchodem s Bradem Pittem.

Dodává, že právě tyto neviditelné jizvy jsou mnohem bolestivější, cítí ale, jak se jí postupně vrací krev do těla. Otevřeně hovoří o tom, že je sebevědomá, poodhaluje i část svého dětství a momenty ze střední školy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Verdict (@verdict.ro),

Domů
Sdílet
Diskuse